Uncategorized

Eagle Mountain Casino allocates $ 300K ing Bonus Holiday

Nindakake Bener dening “Anggota Tim”
Jumlah diparengake kanggo Eagle Mountain Casino buruh ora surprise, minangka casinos wis temen maujud sing padha kudu nindakake tengen dening toto hk Staff utawa ngadhepi debilitating shortages lan lack of expertise kanggo layanan jubin game nalika iku njupuk serep.

Minangka kanggo $ 300.000 diparengake, iku bagéan saka program sing diwiwiti ing Thanksgiving lan langgeng liwat Natal. Buruh nampa kabeh limo peparingé, kalebu nganti $350 Visa kertu prabayar, lan anggota tim padha uga diwenehi $50 hadiah sertifikat kanggo toko Grosir Town Country Porterville.

Properti kasebut dadi tuan rumah “Nightmare before Christmas” lan “Contest Sweater Festive” sing nduweni anggota tim saingan kanggo entuk sawetara tunjangan tambahan, kayata TV 50″, laptop, Apple Air Pods, tablet, kertu Visa $1,000, lan liya-liyane.

Ngomentari pembangunan iki, Eagle Mountain Casino general manager Matthew Mingrone ngandika luwih saka 620 anggota tim. “Anggota tim” minangka Toto Hk Hari Ini tembung operasional, Mingrone nerangake lan njlentrehake:

Lan iku amarga saka carane Suku Kali Tule nganggep kita minangka wong, ora minangka nomer, ora minangka staf, nanging minangka wong.

Eagle Mountain Casino general manager Matthew Mingrone
Properti Anyar lan Dirombak Teka ing 2023
Eagle Mountain Casino wis ing warta wiwit 2022. Properti menangaké penghargaan “Bisnis Gedhe ing Taun” pungkasan taun, dianugerahi dening Porterville Chamber of Commerce. Casino saiki planning mbukak anyar, Toto HK ditambahi ajang sing bakal sprawl liwat 100.000 kaki lan fitur 1.750 mesin slot, 20 game table, lan akeh opsi dining.

Bisnis medium lan gedhe ing industri game wis nuduhake loman marang anggota tim. Wynn Macau lan Sands China loro-lorone nawakake pembayaran sing cukup gedhe kanggo tenaga kerja sing ewu, sing bakal ditindakake ing wulan Januari.