toto

Wazdan Bukak Portofolio ing Pasar iGaming Bulgaria

Wazdan , supplier iGaming inovatif, wis mbalek metu portofolio isi lengkap ing Bulgaria , nandhani yurisdiksi 20 th kang perusahaan wis kasedhiya produk. Rollout kasebut nampilake 14 game paling populer perusahaan sing wis Data HK disertifikasi ing negara kasebut lan saiki bakal kasedhiya ing pasar, kalebu 9 singa , Magic Fruits Deluxe , Larry the Leprechaun , Sizzling 777 Deluxe, lan liya-liyane.

Wazdan ngenalake 14 Irah-irahan ing Pasar iGaming ing Bulgaria
Operator mitra bakal duwe kesempatan kanggo negosiasi tawaran individu lan partner karo Wazdan kanggo nggabungake judhul sing disetujoni lan rilis ing mangsa ngarep sing cocog. Wazdan uga bakal nyebarake Suite Kebebasan Pilihan sing dadi kesempatan liyane kanggo para pemain lan operator supaya luwih cedhak karo tumindak kasebut.

Suite kasebut dilengkapi fitur ” Tataran Volatility ” asli sing ngidini pemain milih volatilitas game sing lagi diputer, menehi kontrol luwih akeh babagan pengalaman kasebut. Wazdan wis nggawe komitmen sing kuat ing pasar anyar lan berkembang, kanthi supplier pindhah menyang sawetara yuridiksi penting, kayata Ontario ing Kanada, Michigan ing Amerika Serikat, lan Walanda.

Pasar Bulgaria saiki dadi entri penting liyane kanggo Wazdan sing ngupaya nggedhekake jangkauan lan pengaruh global kanthi cepet. Ngomentari kemitraan Demo slot gratis no deposit iki, Wazdan CCO Andrzej Hyla nampani peluncuran iki lan ujar:

“Kita wis ngalami wutah lan momentum sing akeh banget ing taun iki, nanging kita isih adoh saka ngaso. Iki mlebu menyang Bulgaria mung menehi tandha paling anyar ing sawetara rencana pertumbuhan sing apik banget kanggo Wazdan.

Wazdan CCO Andrzej Hyla
Ing Ontario, Wazdan diluncurake liwat kemitraan karo merek SkillOnNet , nggawe produk bisa diakses dening sawetara merek, kalebu PlayOJO, sing dadi operator sing menang penghargaan kanthi jangkauan global.

Bulgaria Narik liyane iGaming Heavyweights
Kangge, Bulgaria tetep dadi fokus penting ing ekspansi wétan akeh perusahaan. Sadurungé minggu iki, Pragmatic Play , supplier iGaming liyane, ngumumake Pengeluaran Sydney bakal mbukak studio kasino live sing anyar ing Bulgaria lan janji bakal nggawe luwih saka 2.000 papan kerja ing pungkasan taun 2023. Bubar, Wazdan ngrilis ” Sizzling Kingdom: Bison ” slot . Sasi kepungkur, perusahaan kasebut diluncurake karo StarCasinò ing Italia.